Opinto-ohjaus

Hei! Olen Jukka Soini, Teuvan yhtenäiskoulun opinto-ohjaaja. Tehtävänäni on luotsata oppilaita opiskeluun ja ammatinvalintaan liittyvissä kysymyksissä koko yläkoulun ajan. Tärkeintä on löytää seuraava opiskelupaikka yläkoulun jälkeen. Niin oppilaat kuin vanhemmat voivat kääntyä puoleeni kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Nykikää siis ihmeessä hihasta, piipahtakaa työhuoneessani, soitelkaa tai lähettäkää sähköpostia. 

Parhaiten minut tavoittaa Yhtenäiskoulun opon huoneesta / numerosta 050 386 4747 / sähköpostilla etunimi.sukunimi@teuva.fi. Samoista osoitteista voit myös varata ajan pidempien juttutuokioiden varalle.  

Näillä sivuilla pyrin jakamaan tietoa ohjaukseen liittyvistä asioista. Suurinta osaa aiheista käsittelemme luokkaohjaustunneilla , mutta täältä voi tarkistaa asioita myöhemminkin, tai vaikkapa silloin kun olet ollut poissa tunneilta. Linkkien kautta löydät myös sellaista lisätietoa, mitä tunneilla ei aina ehditä käsitellä, tai mikä kiinnostaa vain muutamaa oppilasta. Myös vanhemmat löytävät sivuilta paljon hyödyllistä tietoa.

AMMATINVALINTA             YHTEISHAKU